29 de septiembre de 2017

JUDICI PER L’ACOMIADAMENT D’EN JORDI CELDRÀN -SPARK IBÉRICA- A QUI L’EMPRESA VA “EXTINGIR” EL CONTRACTE LABORAL

Companys i companyes,

Coincidint amb el judici del nostre company Jordi Celdrán, previst per al proper dijous, 5 d’octubre, CCOO d’Indústria de Catalunya convoquem una concentració de suport i acompanyament a la seu judicial

JUDICI PER L’ACOMIADAMENT D’EN JORDI CELDRÀN -SPARK IBÉRICA- A QUI L’EMPRESA VA “EXTINGIR” EL CONTRACTE LABORAL


CCOO d’Indústria de Catalunya convoquem una jornada de suport al delegat de CCOO Jordi Celdrán, al qual se li va “extingir” el contracte ara fa 13 mesos, apel·lant a causes organitzatives. Tant el comitè d’empresa com la federació CCOO d’Indústria de Catalunya hem manifestat des del primer moment el nostre rebuig sense pal·liatius convocant diverses accions i mobilitzacions de suport davant el que considerem una clara actitud antisindical de l’empresa, i per exigir la readmissió immediata del treballador a qui va extingir el contracte laboral a finals d’agost, que era delegat sindical de CCOO.

El proper dijous, 5 d’octubre, coincidint amb la celebració de la vista per la demanda presentada contra l’empresa, hem convocat una concentració de suport al company acomiadat a les portes de la seu principal de Spark Ibérica (c. de Miguel Hernández, 31, polígon industrial Pedrosa, Hospitalet de Llobregat), entre les 9.15 i les 10 hores. Seguidament, acompanyarem al company Jordi fins al jutjat núm. 18, a la seu de la Ciutat de la Justícia (Gran Via, 111, de Barcelona).

PUNTS DE TROBADA:

  • 9.30 h. Concentració a les portes de Spark Ibérica (c. de Miguel Hernández, 31, polígon industrial Pedrosa, Hospitalet de Llobregat)
  • 10.00 h. Acompanyament fins a la seu de la Ciutat de la Justícia 
  • 11.10 h. Inici del judici per l'acomiadament del company Jordi Celdrán